Portada > Actualitat > Notícies > Revetlla de Sant Joan a Parets, una celebració segura i amb precaució

Revetlla de Sant Joan a Parets, una celebració segura i amb precaució

19/06/2017

Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, el pròxim 23 de juny, a Parets, enguany es podran veure fogueres al Sot d'en Brriques i a la plaça del Mirador de Gallecs. A més, també s’han autoritzat fogueres per a festes particulars als carrers Comte de Montemolins i a Can Pepet. Pel que fa a les festes veïnals, amb motiu de la celbració de la revetlla, s’ha autoritzat el tall dels següents carrers: carrer dels Pins (entre carrer Llibertat i carrer Butjosa); carrer la Salut del 61 al 66 i carrer Ponent (des de Sant Valerià fins a l'aparcament).

També s’han instal·lat punts de venda de material pirotècnic a l’avinguda Catalunya cantonada carrer Aragó; avinguda Catalunya cantonada carrer Montserrat Roig, carrer de Sant Antoni (zona cementiri); carrer del Tenes s/n; sector comercial IVECO; carrer Palou amb la C-17 i avinguda Catalunya amb la C-17.

Amb l’objectiu d’evitar possibles incidents durant la celebració de la revetlla, la Generalitat de Catalunya ha publicat un seguit de consells a tenir en compte durant aquest dia que es poden consultar al web gencat.cat.

D’altra banda, cal recordar que els propietaris de solars i terrenys no urbanitzats tenen el deure de mantenir-los nets, lliures de residus i en condicions de salubritat i seguretat, per tal d’evitar el risc d'incendis i de proliferació de plagues.

Arxivat a: Esdeveniments
Consells Revetlla Sant Joan 2016 banner

Arxius adjunts