Portada > Actualitat > Notícies > Festa del desè aniversari del Servei d’Acollida

Festa del desè aniversari del Servei d’Acollida

03/07/2017

Amb motiu del 10è aniversari del Servei d’Acollida de l’Ajuntament de Parets, el dissabte 8 de juliol, a partir de les 17 h, la plaça de la Vila acollirà tot un seguit d’activitats que començaran amb la presentació de la festa que farà l’artista local Mon Mas. Després hi haurà la taula rodona La interculturalitat és la riquesa d’una societat inclusiva i diversa. La presentació anirà a càrrec de la regidora de Benestar Social, Susana Villa, i a la taula hi participaran Fatiha El Mouali, tècnica d’acollida de l’Ajuntament de Granollers, Mawa N’Diaye, tècnic de la Direcció General de Joventut; Abdoulaye Fall, expert en migracions i Mercè Puigdelliura, tècnica d’acollida de l’Ajutament de Parets.

Paral·lelament, l’espai de la plaça estarà ocupat per parades, estands i tallers organitzats per entitats i associacions del municipi. A les 18 h, es farà una lectura dels textos presentats a diferents edicions del certamen ‘Parets arreu del món’.

Les activitats finalitzaran a les 18.30 h, amb balls i músiques del món i el concert posterior de Yacine & The Oriental Groove, una banda de rock mediterrani amb tres discos publicats que ha actuat per Europa, el Magrib i Amèrica.

A les activitats hi col·laboren l’Associació de dones africanes de Parets, la Colla del Ball de Gitanes de Parets, l’Associació Noves generacions del poble de Goutta, l’Associació per la difusió de la cultura Romanesa i l’Oficina de Català de Parets. 

Arxivat a: Benestar social
10 anys Servei d'acollida 2017 banner