Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions als cursos de natació, cursets per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

Inscripcions als cursos de natació, cursets per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

03/07/2017

Del 10 al 14 de juliol, de 10 a 21.45 h, les persones empadronades a Parets, podran fer les inscripcions per assistir als cursets de natació, que s'impartiran a la Piscina municipal Miguel Luque a partir de setembre. El 10 de juliol només hi haurà atenció presencial i no s’acceptaran inscripcions per telèfon ni per cap altre mitjà.

Les persones que no estan empadronades a Parets podran apuntar-se als cursets del 17 al 21 de juliol, de 10 a 21.45 h. El dia 17 només es podrà fer la inscripció presencialment. 

Pel que fa a les inscripcions per al cursets adreçats a nadons, els empadronats a Parets es podran inscriure del 16 al 22 d’agost, a partir de les 9 del matí, i els no empadronats, del 23 al 29 d’agost, també a partir de les 9 del matí.

Les incripcions per a les classes d'aquagim, que començaran el mes d'octubre, es podran fer del 12 al 15 de setembre. Les persones empadronades a Parets podran apuntar-se a partir de les 7 del matí, per telèfon o de manera presencial. Es faran les inscripcions de tothom que vulgui entrar en el sorteig de les places i se'ls donarà un número d'ordre. El sorteig tindrà lloc el dimarts 19 de setembre a les 11 h, a la piscina.

Per a més informació, es pot contactar amb l'equipament, situat al carrer la Salut, 46 o bé trucar al telèfon 93 562 06 02.

Arxivat a: Esports
Piscina Can Butjosa