Portada > Actualitat > Notícies > Parets decidirà els millors esportistes de la temporada, aquest divendres, durant la Nit de l’Esport 2017

Parets decidirà els millors esportistes de la temporada, aquest divendres, durant la Nit de l’Esport 2017

04/07/2017

Aquest divendres, 7 de juliol, a partir de les 20 h, el Teatre Can Rajoler serà l’escenari del lliurament de premis de la darrera edició de la Nit de l’Esport a Parets.

En total hi haurà sis premis principals, premis al millor esportista individual masculí i femení; premis al millor esportista masculí i femení d’esports d’equip, i premis als millors equips masculí i femení. A més, estan previstos altres reconeixements especials a esportistes destacats, el premi ‘Foment dels valors a l’esport’ i el reconeixement a una activitat esportiva destacada.

Guanyadors de l’edició de 2016

Marc Revelles i Vanessa Pérez, del Club Atletisme; Jon Andechaga del Club de Futbol; Anabel Lainez, del Club d'Handbol i els equips masculí del Club Patí i femení del Club Bàsquet Parets, van ser els esportistes i equips guardonats durant la passada edició de la Nit de l’Esport a Parets.

Arxivat a: Esports
nit de l'esport 2016