Portada > Actualitat > Notícies > La taxa d’atur a Parets es redueix per sisè mes consecutiu

La taxa d’atur a Parets es redueix per sisè mes consecutiu

05/07/2017

Segons l’avanç de les dades d’atur publicades per l’Observatori del Mercat Laboral del Vallès Oriental, per sisè mes consecutiu, la taxa d'atur a Parets del Vallès s'ha reduït significativament situant-se en un 10,41%. Les dades d'atur registral del mes de juny situen el nombre de persones aturades en 916, és a dir, 34 persones menys que el passat mes de maig, i 145 menys que ara fa un any. La taxa al municipi és un 2,63% inferior a la mitjana del Baix Vallès, que actualment és del 13,04%.

Pel que fa a la comarca, durant el passat mes de juny, el Vallès Oriental va registrar un total de 22.566 persones apuntades a les Oficines de Treball, 943 persones menys respecte al mes anterior. El decreixement intermensual és d’un 4,01%. En comparació al mateix període de l’any anterior, es registren 3.436 aturats menys. L’atur es redueix un 13,21% respecte al registrat durant el mes de juny del 2016.

Arxivat a: Comerç i empresa
SLOP