Portada > Actualitat > Notícies > Parets lliura els premis als millors esportistes de la temporada en una nova edició de la Nit de l'Esport

Parets lliura els premis als millors esportistes de la temporada en una nova edició de la Nit de l'Esport

10/07/2017

Marc Rofes (Club Atletisme) i Norma Rodríguez (Club Natació), com a millors esportistes individuals, i Pol Navarro i Alba Hierro (Futbol Sala), com a millors esportistes d'equip han estat els guanyadors dels guardons de la darrera edició de la Nit de l'Esport a Parets, celebrada el divendres 7 de juliol, al Teatre Can Rajoler.

Pel que fa als millors equips de la temporada 2016-17, els reconeixements han estat pel juvenil del Club de Futbol Parets, que ha pujat a preferent, i  per al  benjamí femení del Club Natació.

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, va destacar, “la qualitat dels esportistes i dels clubs del municipi, així com la gran tasca que desenvolupen any rere any els entrenadors”  També va posar de relleu la implicació i la bona feina del Servei d’Esports, pel treball que duen a terme en col·laboració amb els equips i esportistes del municipi.

Novament es va lliurar el premi al foment dels valors a l'esport, que en aquesta ocasió va recaure en el Club Futbol Parets per l’activitat 'Fem un gol al Càncer' i es va reconéixer com a activitat destacada l'Open de Dòmino de Festa Major, que aquest 2017 arriba a la  vintena edició.

A més dels esportistes guardonats, es van fer mencions a Carles Aguilera, jugador aleví d'hoquei patins del Barça que ha estat campió de Catalunya i d'Espanya, i al veterà Miquel Parera, de l'AC Parets-Ravet Bike, que va ser tercer al campionat del Món de BTT en la categoria Master 70 a Andorra.

Durant la nit, també es va recordar a persones vinculades a l’esport paretà que ens han deixat en els darrers mesos com Joan Oller, president de l'Handbol Parets, o els esportistes de triatló Cristian Trigueros i Raul Serrano.

Arxivat a: Esports
Nit de l'esport 2017