Portada > Actualitat > Notícies > Un any més, Parets ‘Eixampla la festa’ durant el mes de juliol

Un any més, Parets ‘Eixampla la festa’ durant el mes de juliol

10/07/2017

Per sisè any consecutiu, Parets del Vallès engrandeix la Festa Major d’Estiu amb la incorporació de noves activitats prèvies, en el marc d’una nova edició d’Eixamplem la festa!, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 22 de juliol, al Sot d’en Barriques i a la plaça Dr. Trueta.

La primera de les activitats tindrà lloc aquest divendres, 14 de juliol, a partir de les 20.30 h, a la plaça del Dr. Trueta, amb un espectacle a càrrec de l’escola paretana de ball Elite Dance, una botifarrada popular i, a les 22.30 h, cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula Guardianes de la Galaxia 2.

Dissabte 15 de juliol, a partir de les 18 h, la festa continuarà amb el Megaparc infantil Sot Park, un espai per a tota la família, amb inflables i atraccions d’aigua. Durant la tarda es posaran a la venda els vals solidaris, que es podran adquirir al preu de 5 euros, i que donaran dret a 3 tiquets d’atraccions per a la fira. Els beneficis d’aquesta acció es destinaran a Càritas Parets. La venda estarà limitada a 2 vals per persona. 

El comerç surt a la fresca

En el marc de les activitats, dissabte 22 de juliol, a partir de les 18 h, la plaça del Dr. Trueta serà l’aparador dels botiguers locals durant una nova edició del Comerç a la fresca. Durant la tarda, i fins al vespre, com a part de les activitats, es podran veure actuacions a càrrec del CEM Maria Grever i AMACAT, Bollywood, i Balls de Saló de Parets.

Els actes del programa Eixamplem la festa! continuaran fins la matinada amb una exhibició del Ball de Gitanes de Parets, un espectacle a càrrec de Diables Parets, i finalitzaran amb el concert de The Slim Filters. Durant la nit també hi haurà servei de bar i planxa a càrrec de la Comissió de Festes.

Parets contra la violència de gènere i les agressions sexistes

Durant aquests tres dies també es podran comprar les samarretes de Festa Major que enguany lluiran el disseny de Javier Cáceres Reverte, guanyador de la darrera edició del concurs de disseny. A més, en una iniciativa conjunta entre l’Assemblea de Joves de Parets i l’Ajuntament, aquest 2017 es podrà veure imprès a la samarreta de Festa Major i a les samarretes de la Comissió de Festes, l’eslògan “no és no”, contra les agressions sexistes.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Eixamplem la festa 2017 banner