Portada > Actualitat > Notícies > El paretà Luis Navarro Castillo rep la medalla d’or del Fòrum Europa 2001

El paretà Luis Navarro Castillo rep la medalla d’or del Fòrum Europa 2001

18/07/2017

L'artista Luis Navarro Castillo, establert a Parets, ha estat una de les personalitats escollides enguany com a guardonat amb la medalla d'or del Fòrum Europa 2001. L'acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres, 21 de juliol, durant un sopar de gala que se celebrarà a l'hotel The Westin Palace de Madrid.

Aquesta medalla es concedeix a persones, presidents d'institucions, empresaris, polítics, metges, docents, personalitats de la societat civil i representants del món cultural, en reconeixement a la seva trajectòria professional.

Luis Navarro va néixer a Barcelona fa 53 anys i fa 10 que es va establir definitivament a Parets del Vallès. És pintor de vocació i ha exposat a diferents ciutats com Roma, Dubai, Marbella, Barcelona o Abu Dabi. Navarro també col·labora amb el seu art en diferents causes de caràcter solidari i social, com la lluita contra el càncer, contra el maltractament i la violència masclista o en favor dels drets de les dones àrabs.

El Fòrum Europa 2001 fou creat l'any 1996 per José Luis Salaverría Palanca, actual president de l'entitat. Aquesta institució, per la seva antiguitat, ponents, premiats i assistents a l'acte de lliurament de medalles és considerat com un dels fòrums de debat de més prestigi a l'Estat espanyol i l'únic amb presència a tota Europa, on té un elevat reconeixement.

D'entre les personalitats destacades que han rebut la medalla es troben noms de la rellevància de Rosa Clara, Joan Laporta, el Dr. Barraquer, els periodistes Luis del Olmo i Teresa Viejo o l'escriptora Carmen Posadas.

Es pot seguir la trajectòria de l'artista a facebook: Luis Navarro Castillo

Arxivat a: Esdeveniments, Benestar social, Cooperació, Cultura