Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major d’Estiu de Parets reivindica la diversitat i lluita contra la violència masclista i LGBTIfòbica

La Festa Major d’Estiu de Parets reivindica la diversitat i lluita contra la violència masclista i LGBTIfòbica

25/07/2017

Aquest divendres 28 de juliol es dóna el tret de sortida oficial a la Festa Major d’Estiu de Parets, que enguany vol posar l’accent en la lluita contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques. Per això s’ha posat en marxa un protocol que es donarà a conéixer el dijous, 27 de juliol, a les 17 h, a Cal Jardiner, en el marc dels actes previs a la festa.

L’inici oficial del actes però, es farà el divendres 28, a les 19 h, amb el pregò de Festa Major que, en aquesta ocasió, anirà a càrrec dels membres del Centre Excursionaista Parets –CEP–, amb motiu del 50è aniversari de l’entitat. Tot just després començaran les actuacions de la XVIII Nit de Teatre al Carrer, que inclou un dels plats fors d’aquests dies: la XXII Festa de la Pedra del Diable.

Durant cuatre dies, i fins al dilluns 31 de juliol, s’han programat més d’una seixantena d’actes per a tots els públics que inclouen novetats, però també repeteixen alguns dels grups més aclamats i solicitats per gent de totes les edats: el Vaparir Tour 2017 de Ràdio Flaixbac, Hotel Cochambre, Apache, La Banda del Coche Rojo i orquestres com La Principal de La Bisbal i La Maravella, les actuacions del DJ Marc Alfonso i Nerea Roblas o el Prins Revival amb Marta Pujol.

La festa paretana també inclou la segona edició del Talent Parets, amb la selecció dels guanyadors, el concert vermut, el tobogan gegant Splash Slide, l’actuació del grup  The Other Side, o l’àpat d’agermanament amb la comitiva vinguda dels pobles agermanats de Chilluévar i Santo Tomé.

A més de les activitats que es duran a terme aquests dies, el dilluns 31 de juliol, a les 23 h, es podrà viure de nou l’espectacle del Castell de focs artificials, que donarà pas als concerts i balls que clouran la Festa Major d’Estiu d’aquest 2017. El programa complet es pot trobar al web parets.cat

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Cultura, Esdeveniments
Focs artificials a Parets del Vallès