Portada > Actualitat > Notícies > 200 estudiants de Parets participen al programa educatiu ‘Viu el Besòs’

200 estudiants de Parets participen al programa educatiu ‘Viu el Besòs’

22/08/2017

Un total de 200 nens i nenes de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, Pau Vila, Vila Parietes, i Pompeu Fabra, han participat enguany en les activitats del programa d’educació ambiental Viu el Besòs, que organitza anualment el Consorci Besòs Tordera.

Concretament, 100 alumnes han format part de l’activitat ‘Bèsties i bestioles de riu’; 50 en ‘El joc de l’aiguòmetre’, i 50 en ‘El riu a l’escola’.

Una de les novetats que ha ofert aquest curs el programa educatiu del Consorci Besòs Tordera, “Viu el Besòs”, ha estat la posada en marxa d’un concurs de dibuix i un altre de fotografia adreçats als alumnes que han pres part de les diferents activitats. El lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà a la seu del Consorci durant la segona quinzena de setembre.

Les activitat emmarcades en el programa Viu el Besòs van néixer el curs 1995-1996 amb l’objectiu d’apropar nous col·lectius, especialment l’educatiu, als nostres rius i donar a conèixer als estudiants el medi fluvial que ens envolta.

Arxivat a: Educació, Medi ambient
Viu el Besós