Portada > Actualitat > Notícies > Comença la nova temporada d’espectacles als teatres de Parets

Comença la nova temporada d’espectacles als teatres de Parets

07/09/2017

A partir del pròxim dimarts, 12 de setembre, ja es podran adquirir les entrades i els abonaments per assistir a la darrera temporada d’espectacles d’aquest 2017 als teatres de Parets del Vallès.

El tret de sortida tindrà lloc el diumenge 15 d’octubre amb ‘Escenari secret’, una experiència amb micropeces d’arts escèniques en llocs inhabituals. Diumenge 29 d’octubre, Sara Pi presentarà el disc ‘Break the chains’. El 5 de novembre serà el torn de ‘Cubit’, un muntatge sobre la construcció i destrucció de la memòria amb el fil conductor d’una mare i dos fills en desacord per la presència d’un altre jove a casa. Diumenge 19 de novembre, es podrà veure ‘Dansa de mort’, amb Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras. El popular Peyu, transformat en un Steve Jobs a la catalana, i el grup de teatre local Som i Serem, amb l’obra ‘Si l’encerto, l’endevino’, seran els darrers espectacles que es podran veure al Teatre Can Rajoler.

Pel que fa als més petits, l’entitat Rialles Parets serà l’encarregada de les actuacions adreçades al públic infantil que es duran a terme el segon i el quart diumenge de cada mes. ‘Bon profit’, ‘La gallina dels ous d’or’ o el muntatge ‘Pastorets, cap a Parets’, que la Cia. Riallera de Joves Paretans portarà a escena el 26 de desembre, seran alguns dels muntatges que es podran veure al Teatre Can Rajoler. Els socis de l’entitat tenen l’entrada gratuïta i per a la resta del públic es podran adquirir al preu de 7 euros.

Cafè Teatre a la Sala Basart Cooperativa

La Sala Basart Cooperativa serà novament l’escenari dels muntatges inclosos en el programa del Cafè Teatre d’enguany. L’espectacle ‘Monólogos cantados’, de David Amor, l’obra ‘Orgasmos, la comèdia’, i el còmic Agustín Jimenez, amb ‘Curso de interpretación’, seran les representacions que es podran veure aquesta temporada.

Les entrades soltes es podran adquirir a la taquilla una hora abans dels espectacles, a les oficines de Can Rajoler, a partir del 12 de setembre, els dimarts de 9 a 13 hores i els dijous de 16 a 19 hores, i per internet al web www.ticketea.com.

La programació complerta es pot consultar al web municipal parets.cat

Arxivat a: Cultura
Teatre Can Rajoler