Portada > Actualitat > Notícies > Més de 2.000 alumnes d'educació primària i secundària comencen avui el nou curs escolar 2017-2018 a Parets del Vallès

Més de 2.000 alumnes d'educació primària i secundària comencen avui el nou curs escolar 2017-2018 a Parets del Vallès

12/09/2017

Després de la presentació del nou curs escolar, adreçada a professionals i docents, que va tenir lloc el passat 7 de setembre, avui dimarts, 12 de setembre, els alumnes d'educació primària i secundària de Parets del Vallès, hi han assistit als centres educatius per iniciar el curs 2017-2018.

Enguany, 2.006 nens i nenes cursaran estudis d'educació infantil i primària a les escoles Pau Vila, Lluís Piquer, Pompeu Fabra, Vila Parietes, ACESCO i N.S. Montserrat. A aquesta xifra cal sumar els alumnes educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius, que encara duen a terme les matriculacions.

També comença avui el nou curs a les escoles bressol del municipi. En aquest cas, 233 infants de 0 a 3 anys comencen les classes a les escoles El Gargot, El Cirerer, La Cuna, La Xana, i Els Petits Gegants. D'aquests 233, 206 ho fan a les escoles bressol municipals.

Arxivat a: Educació
Inici curs escolar img