Portada > Actualitat > Notícies > Es presenten els resultats del projecte d’Ecologia Industrial i la nova edició de concessió de dues beques per a joves universitaris

Es presenten els resultats del projecte d’Ecologia Industrial i la nova edició de concessió de dues beques per a joves universitaris

13/09/2017

El pròxim dimarts, 19 de setembre, a partir de les 9.30 h, el Centre de Recursos Empresarials La Marineta acollirà la sessió que donarà a conèixer els resultats de l'estudi de viabilitat d'instal·lació d'una coberta fotovoltaica a l'empresa Audens Food, en el marc del projecte d’Ecologia Industrial impulsat per ParetsEmpreses i el Consell Industrial de Parets.

A la trobada assistiran l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, el Regidor de Desenvolupament Econòmic, Toni Fernández, així com representants del teixit industrial i empresarial del municipi.

Durant el matí, també es presentarà la nova edició del projecte Joves Universitaris, que consisteix en la concessió de dues beques de l'Ajuntament de Parets, per mitjà dels Plans d'Ocupació Local,  per al desenvolupament del projecte final de grau o com a punt de partida de la seva carrera professional. Concretament, els candidats d'aquesta edició tenen estudis relacionats amb la Biotecnologia, el Disseny Industrial i l'Electricitat. El projecte també preveu subvencions a les empreses que acullin als alumnes per a la inversió en accions que incorporin algun dels avenços i/o millores proposades per l'alumne.

Amb aquest projecte, el Consell Industrial i ParetsEmpreses tenen l'objectiu d'aportar el talent universitari al teixit productiu de Parets; afavorir la col·laboració entre empreses i universitats; i elaborar projectes innovadors que es puguin transferir a la resta d’indústries.

Arxivat a: Comerç i empresa
Projecte Ecologia Industrial img