Portada > Actualitat > Notícies > La 34a Festa de la Fotografia recrearà el Parets de finals del 1800

La 34a Festa de la Fotografia recrearà el Parets de finals del 1800

26/09/2017

L’Associació Fotogràfica de Parets, amb el suport de l’Ajuntament, organitza la 34a edició de la Festa de la Fotografia que se celebrarà a la Sala Basart Cooperativa, el 30 de setembre, a partir de les 9.30 h. A l’acte assistiran fotògrafs d’arreu que recorreran tots els racons del municipi per tal de recrear les imatges del Parets d’anys enrere.

A les 11.15 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició del Premi Catalunya 2016, que es podrà veure a la sala d’exposicions Can Rajoler.

A les 11.45 h serà el torn de la sortida fotogràfica guiada pel municipi durant la qual, actors i actrius de l'Associació Escena Educativa faran representacions escenificades de la vida a la vila a finals del 1800, per tal de donar a conèixer moments rellevants de la història de Parets, com ara escenes de la Indústria Tèxtil La Linera o l'arribada del tren.

La colla castellera paretana Manyacs també participarà amb una actuació que es farà a la plaça de la Vila a les 13.15 h.

Un dinar de germanor i una sessió fotogràfica de retrat a la sala Cooperativa clouran els actes d’aquesta 34a edició de la Festa de la Fotografia.

El programa íntegre de la festa i la butlleta d’inscripció es poden trobar a l’adreça http://34festafotografia.afparets.com.

L’Associació Fotogràfica de Parets va néixer l’any 2012 impulsada per un grup d’aficionats a la fotografia, amb l’objectiu de compartir i aprendre tècniques i conèixer les noves tendències. En l’actualitat l’entitat està formada per una seixantena de socis. 

Arxivat a: Cultura
34a Festa de la Fotografia