Portada > Actualitat > Notícies > Si tens més de 60 anys: AlfabeTICza’t

Si tens més de 60 anys: AlfabeTICza’t

26/09/2017

Conèixer les possibilitats que les noves tecnologies posen al nostre abast, buscar espais de comunicació i relació per a la gent gran o gaudir dels beneficis que comporta el procés d'aprenentatge són només alguns dels objectius que el curs AlfabeTICza, programat per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Parets organitza, a partir del pròxim 9 d'octubre, al Casal Cal Jardiner.

AlfabeTICza és un programa adreçat a persones del municipi més grans de 60 anys, que tinguin inquietuds davant les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies en les nostres vides. El programa del curs vol donar a conèixer els conceptes necessaris per al bon ús de l'ordinador, aconseguir autonomia en les funcions informàtiques quotidianes i, alhora, fomentar el creixement de l'autoestima, entre d'altres.

Les inscripcions es poden fer al Casal Sant Jordi, al carrer de Galende, 1, telèfon 93 562 26 38. El curs està parcialment subvencionat per l'Ajuntament i el cost per cada participant és de 45 euros en total. La durada serà de 3 mesos i es durà a terme a partir del 9 d'octubre, els dilluns i dimecres, de 10 a 11.30 h, al Casal Cal Jardiner.

Arxivat a: Comunicació, Gent Gran
AlfabeTICza