Portada > Actualitat > Notícies > Homenatge a Núria Trias i visita a la Torre Cellers dins les Jornades Europees de Patrimoni

Homenatge a Núria Trias i visita a la Torre Cellers dins les Jornades Europees de Patrimoni

27/09/2017

L’Ajuntament de Parets se suma novament a les activitats emmarcades dins les Jornades Europees de Patrimoni 2017, amb la programació de visites guiades a masies d’alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi. Enguany, les jornades inclouen un homenatge a Núria Trias, propietària de la Torre Cellers. Les inscripcions es poden fer fins al divendres 6 d’octubre al Centre Cultural Can Rajoler, al carrer Travessera 1.

El divendres 6 d’octubre, a les 17 h es farà una visita a la Marineta; el dissabte 7, a les 12 h, a la Torre de Malla i el diumenge 8, a les 11 h, es farà una visita a la Torre Cellers.

En el marc de la visita a la Torre Cellers, a les 12 h, tindrà lloc el concert ‘Aires Gitanos’ amb Ala Voronkova i Sergi Vicente, dins l’homenatge a Núria Trias, propietària de la singular masia.

La Torre Cellers és una casa una fortificada del segle XVI situada al polígon industrial Can Volart. És una edificació de planta rectangular, amb dues torres oposades, fossat i pont llevadís. L’any 1999 va ser reconegut el castell més ben conservat de Catalunya i és considerat un bé cultural d’interès nacional.

Les Jornades Europees de Patrimoni estan organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat amb el suport de la Federació Catalana de Municipis, l’Associació Catalana de Municipis i l’Institut Ramon Muntaner, i tenen l’objectiu de donar a conèixer la riquesa patrimonial del territori. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 573 98 00.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Jornades europees patrimoni 2017 banner