Portada > Actualitat > Notícies > La Diada de la Bicicleta de Parets destinarà part de la recaptació a la Lluita d’Arnau contra el càncer infantil.

La Diada de la Bicicleta de Parets destinarà part de la recaptació a la Lluita d’Arnau contra el càncer infantil.

28/09/2017

Parets acull una nova edició de la Diada de la bicicleta, organitzada per Associació Ciclista Parets-Ravet Bike amb el suport de l'Ajuntament de Parets. Enguany, la cita esportiva té un caire més solidari que mai i destinarà part de la recaptació a la Lluita d’Arnau, contra la histiocitosi i el càncer infantil. L’activitat tindrà lloc el diumenge 8 d’octubre, a partir de les 10 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

Com cada any, el recorregut està obert a la participació de tota la família i tindrà una distància de 10 quilòmetres. Cap a la meitat de la passejada, els participants tindran un punt d’avituallament situat a la Piscina Miguel Luque.

Les inscripcions, al preu de 6 euros (1 euro es destinarà a la lluita contra el càncer infantil), es poden formalitzar de manera anticipada al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez i a la Piscina Municipal Miguel Luque i, el mateix dia de l'activitat, a la sortida, una hora abans de l’inici. 

Arxivat a: Esports
Diada de la Bicicleta