Portada > Actualitat > Notícies > Laura Gutiérrez Delgado, de l’Escola Vila Parietes, guanya l’accèssit del Concurs de Dibuix del Programa Educatiu “Viu el Besòs”

Laura Gutiérrez Delgado, de l’Escola Vila Parietes, guanya l’accèssit del Concurs de Dibuix del Programa Educatiu “Viu el Besòs”

28/09/2017

La Sala d’Actes de la seu del Consorci Besòs Tordera va acollir ahir dimecres, 27 de setembre, l’acte de lliurament dels Premis Consorci Besòs Tordera del curs 2016-2017. Familiars, amics i professors han acompanyat els estudiants guardonats en els diferents concursos convocats pel Consorci.

Laura Gutiérrez Delgado, estudiant de 2n de primària  de l’Escola Vila Parietes, ha estat una de les guardonades amb un accésit del Premi de Cicle Inicial pel seu dibuix d’un bernat pescaire.

Sergi Mingote, president del Consorci, i Neus Garcia, vicepresidenta, acompanyats pels membres del jurat, han estat els encarregats de lliurar els diferents premis. Durant la seva intervenció, Sergi Mingote, ha destacat la importància de promoure el coneixement sobre el medi natural que ens envolta, especialment els entorns fluvials, entre les generacions futures. Vull agrair la confiança que han dipositat i dipositen any rere any, els centres educatius en el nostre programa educatiu, per on han passat des del curs 1995-1996 més de 100.000 estudiants, ha puntualitzat.

Enguany s’han rebut més de 550 propostes al Concurs de Dibuix del Programa Educatiu “Viu el Besòs”, adreçat als estudiants d’Educació Primària de les escoles participants en aquest programa.

La guanyadora del 1r Premi de Cicle Inicial ha estat Carlota Pino Maestre, de l’Escola Gassó i Vidal, de Ripollet. Irene Val Calvillo, de l’Escola Ginesta, de Montcada i Reixac; i Laura Gutiérrez Delgado, de l’Escola Vila Parietes, de Parets del Vallès, s’han endut els dos Accèssits.

El primer premi està dotat amb un xec regal valorat en 100 euros per a la compra de llibres i material escolar i una estada gratuïta de 3 dies de colònies d’estiu a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, i els dos accèssits tenen un xec regal de 50 euros cadascún.

Arxivat a: Educació
Guanyadors concurs dibuix Viu el Besòs 2017