Portada > Actualitat > Notícies > S'ajorna la visita a la Torre Cellers i l'homenatge a Núria Trias previstos dins les Jornades Europees de Patrimoni

S'ajorna la visita a la Torre Cellers i l'homenatge a Núria Trias previstos dins les Jornades Europees de Patrimoni

04/10/2017

L'Ajuntament de Parets s'ha sumat a les activitats incloses dins les Jornades Europees de Patrimoni 2017, amb la programació de visites guiades a masies d'alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi. Enguany, en el marc de les jornades, estava prevista la visita a la Torre Cellers i un homenatge a la seva propietària, Núria Trias, que finalment queda ajornat fins al diumenge, 19 de novembre.

La resta de les visites es faran tal com estava previst. Així, el divendres 6 d'octubre, a les 17 h es farà una visita guiada a la Marineta i el dissabte 7, a les 12 h, a la Torre de Malla.

Les Jornades Europees de Patrimoni estan organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat amb el suport de la Federació Catalana de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i l'Institut Ramon Muntaner, i tenen l'objectiu de donar a conèixer la riquesa patrimonial del territori. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 573 98 00.

Arxivat a: Cultura
Jornades europees patrimoni 2017 OK banner