Portada > Actualitat > Notícies > Parets, per sota del miler de persones aturades al mes de setembre

Parets, per sota del miler de persones aturades al mes de setembre

06/10/2017

Parets del Vallès va reduir en 53 el nombre d'aturats al municipi durant el passat mes de setembre. Així es desprèn de l'avanç de les dades d'atur publicades per l'Observatori del Mercat Laboral del Vallès Oriental.

Les dades d'atur registral del mes de setembre situen el nombre de persones aturades de la població en 949, amb una taxa anual relativa del -13,49%, és a dir, un 0,62% menys d'atur que el Baix Vallès, i un 1,46% menys que la comarca del Vallès Oriental.
L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, aposta "per seguir treballant en aquesta línia amb l'objectiu d'afavorir la creació de llocs de treball i noves oportunitats per als paretans i les paretanes"
El regidor de Desenvolupament Local, Toni Fernández, posava de manifest la bona tasca que es desenvolupa des del Servei Local d'Ocupació de Parets "per tal de fidelitzar les empreses i comerços que, cada cop més, confien en l'SLOP a l'hora de gestionar les seves demandes" Toni Fernánadez també explicava que "durant el mes de setembre, el Servei Local d'Ocupació ha tramitat 35 ofertes laborals, que s'han resolt amb 49 nous contractes. És a dir, que 49 paretans i paretanes han trobat feina per mitjà de l'SLOP i això suposa la inserció de més d'una persona diària".
Actualment, el Vallès Oriental registra un total de 22.886 persones aturades mentre que al Baix Vallès el nombre de persones aturades és de 7.778.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
SLOP