Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per a la sol·licitud d’ajuts per al pagament de l’IBI i la taxa per la prestació de serveis mediambientals

Obert el termini per a la sol·licitud d’ajuts per al pagament de l’IBI i la taxa per la prestació de serveis mediambientals

10/10/2017

L’Ajuntament de Parets ha obert el termini per a la sol·licitud de l’ajut de 100 euros pel pagament de l’IBI per a persones pensionistes del sistema de la Seguretat Social per jubilació, incapacitat permanent o viduïtat, majors de 60 anys, i per a les persones aturades i les famílies monoparentals, que compleixin les condicions establertes a les bases específiques. Les persones pensionistes que compleixin aquests requisits també poden sol·licitar la bonificació del 100% de la quota de la taxa per la prestació de serveis mediambientals.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 2 de novembre demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, trucant al 93 573 88 88 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les persones que disposin de certificat digital poden fer la sol·licitud a través de la seu electrònica del web municipal www.parets.cat.

Enguany, com a novetat, una persona de l’Oficina d’Atenció Ciutadana es desplaçarà fins als equipaments municipals per a la gent gran, amb l’objectiu de facilitar als avis i àvies del municipi la tramitació de les sol·licituds. Les visites es faran fins a la finalització del termini al Casal Sant Jordi, els dilluns de 10 a 12 h i els dimarts de 17 a 19 h; a l’Asoveen, els dilluns de 17 a 19 h i al Casal de Ca N’Oms, els dimecres de 17 a 19 h.

Les bases per sol·licitar els ajuts es poden trobar a l’apartat Ajudes i Subvencions del Tauler d’Anuncis del web municipal www.parets.cat.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets