Portada > Actualitat > Notícies > L'Escola Municipal Pau Vila de Parets és reconeguda per la seva participació a la II Edició del Premi Iberoamericà d'Educació en Drets Humans

L'Escola Municipal Pau Vila de Parets és reconeguda per la seva participació a la II Edició del Premi Iberoamericà d'Educació en Drets Humans

26/10/2017

L'Ajuntament de Parets va presentar una memòria i un vídeo realitzat amb diferents alumnes del centre, explicant què era per a ells un Ajuntament i com valoraven les visites escolars habituals que els nens i nenes dels centres escolars fan al consistori per conèixer el seu funcionament.

Per a Miquel Pérez, regidor d'Educació de l'Ajuntament de Parets, "és un orgull que la nostra escola municipal rebi un reconeixement d'aquestes característiques, en un projecte que té per objectiu promoure l'educació en drets humans".

Javier Palop, Director de la Fundació SM, José Mª Fernández Lacasa, Director General de Planificació i Gestió Educativa del Ministeria d'Educació, Cultura i Esports i Paulo Speller, Secretari General de l'Organització d'Estats Iberoamericans van ser els encarregats de fer entrega del reconeixement a l'escola paretana. 

L'acte d'entrega va servir també per intercanviar experiències en matèria educativa, diàleg i networking.

Pérez assegura que "l'educació, a Parets, és un altre element de referència. Per posar només alguns exemples, el 100% dels alumnes que han cursat batxillerat al nostre poble han aprovat la selectivitat; l'escola Nostra Senyora de Montserrat ha guanyat recentment un premi educatiu en un concurs impulsat per Danone i un premi Pilarín Bayes; i l'Institut La Sínia i l'Escola Bressol Municipal el Cirerer han estat escollits per participar en el projecte "Ara és demà" sobre el futur de l'educació a Catalunya".

Per accedir al video que es va presentar es pot clicar l’enllaç: https://vimeo.com/239958035

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Ajuntament i Escola Pau Vila