Portada > Actualitat > Notícies > Primeres Jornades científiques sobre biologia evolutiva i activitats de tardor de l'Escola de la Natura

Primeres Jornades científiques sobre biologia evolutiva i activitats de tardor de l'Escola de la Natura

26/10/2017

El pròxim 11 de novembre, a partir de les 10 h, l'Escola de la Natura de Parets acollirà les primeres Jornades científiques sobre biologia evolutiva, amfibis i rèptils, emmarcades en la programació de tardor del centre.

Durant les jornades, organitzades en col·laboració amb l'associació GRENP i l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE-CSIC), s’ensenyarà a treballar, de forma senzilla i didàctica, en la resolució de casos reals, utilitzant eines com ara les seqüències d'ADN,  i en la conservació de rèptils i amfibis. Al matí també es farà la presentació de l'Associació Grup de Recerca de l'Escola de la Natura GRENP, entitat que s’ha creat recentment.

A més, s’oferirà l’oportunitat de conèixer la interessant fauna de rèptils i amfibis de Parets del Vallés i fer una sortida nocturna d’observació. El preu per asistir a les jornades és de 8 euros i cal fer la inscripció prèvia a l’Escola de la Natura, carrer Galende, 12, de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h; al telèfon  93 562 17 94 o bé a la web escolanatura.parets.cat.

Programació de tardor

Pel que fa a programació de tardor de l’Escola de la Natura, enguany s’hi inclou una xerrada que girarà al voltant de la presència d'espècies exòtiques invasores a Parets, i la sortida d'observació nocturna ‘El camí de les salamandres’, que es durà a terme els dies 15 i 22 de novembre. També s’ha previst una sessió de planetari que es farà el 24 de novembre.

Entre els dies 18 i 26 de novembre, l’escola també se sumarà a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb diferents activitats que es duran a terme als centres escolars del municipi.

Arxivat a: Medi ambient
Sortides Escola de la Natura