Portada > Actualitat > Notícies > Entra en funcionament el punt d’orientació jurídica en matèria de clàusules abusives a les hipoteques

Entra en funcionament el punt d’orientació jurídica en matèria de clàusules abusives a les hipoteques

27/10/2017

A inicis d’aquest mes d’octubre va entrar en funcionament el punt d’informació jurídica en matèria de clàusules abusives, habilitat per l’Ajuntament, amb el suport del Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i el Col·legi d’Advocats de Granollers.

Amb la posada en marxa d’aquest punt d’orientació jurídica, l’Ajuntament vol donar resposta a la inquietud i a les nombroses peticions dels veïns del municipi en relació amb la possible existència de clàusules abusives en els seus contractes de préstec hipotecari. L’objectiu, doncs, és resoldre els dubtes en relació amb l’existència d’aquest tipus de clàusules, principalment clàusules terra, així com informar dels tràmits per reclamar la devolució dels imports indegudament cobrats per les entitats financeres.

L’assessorament el duran a terme lletrats del Col·legi d’Advocats de Granollers amb acreditada experiència en l’àmbit de l’assistència jurídica gratuïta i, especialment, en dret civil i hipotecari.

El servei es presta setmanalment, els dimarts de 15.30 a 17.30 hores, a les oficines de l’SCAC, a la plaça de la Vila, 1. Es pot demanar cita prèvia al telèfon 93 573 88 88 o per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament
SCAC