Portada > Actualitat > Notícies > La paretana Sílvia López presenta el seu primer conte a la Biblioteca Can Rajoler

La paretana Sílvia López presenta el seu primer conte a la Biblioteca Can Rajoler

27/10/2017

El dijous, 9 de novembre, a les 18 h, la Biblioteca Can Rajoler acollirà la presentació del primer conte de la paretana Sílvia López, que porta com a títol "La puseta que quería ser especial".

El conte narra la història d'Higía, una "puseta" -que és el nom d'unes nines que la Sílvia té patentades des que tenia 12 anys- que emprèn un llarg viatge a la recerca d'alguna cosa que la faci especial dins del món màgic en el qual viu. Mentre recorre el camí, Higía descobrirà que és allò que la diferencia de la resta i la fa realment única.

El llibre, adreçat a infants d'entre cinc i deu anys, posa èmfasi en valors tan importants com l'educació, la medicina o l'amistat. El text i les il•lustracions són obra de la mateixa autora i el conte ha estat editat per Chiado Editorial.

Sílvia López té 23 anys, és historiadora i professora de secundària a una escola de Sabadell.

Arxivat a: Cultura
Conte Sílvia López 2017