Portada > Actualitat > Notícies > Parets rebutja novament la violència masclista amb el programa d’activitats ‘Prou d’hòsties’

Parets rebutja novament la violència masclista amb el programa d’activitats ‘Prou d’hòsties’

30/10/2017

Parets celebra la 17a edició de la campanya contra la violència de gènere ‘Prou d’hòsties’, que es durà a terme entre els dies 10 i 30 de novembre. Sota aquest lema, la campanya pretén sensibilitzar la població de la problemàtica que suposa la violència domèstica i la discriminació vers les dones en totes les seves formes i manifestacions.

Les propostes per a aquesta edició inclouen cursos, tallers, activitats lúdiques i esportives, formació per a professionals i integrants d’associacions i actuacions específiques de prevenció adreçades als centres d’ensenyament del municipi.

La campanya també preveu actes pensats per a pares i mares dels escolars i treballarà, un any més, per aconseguir l’erradicació de la violència masclista des de diferents àmbits, per tal d’arribar a tots els nuclis de la població.

Dins de la programació tindrà lloc un partit de futbol amistós entre el FS Parets cadet, juvenil i base femenins. També es farà un taller per a mares i pares a càrrec de Leonor Cantera, a més de tallers adreçats a joves del municipi: ‘Prou sexisme, fem el nostre rap’, un de Drag King i un altre de prevenció de relacions abusives.

El 25 de novembre hi haurà un concert + jam Prou d’hòsties!, amb les actuacions de Tribade i Skat-eolikas; també estarà present el teatre amb l’obra ‘Ningú més que l’altre’, a càrrec de Lapsus Espectacles, o la presentació i formació per a entitats del Protocol per unes festes lliures de violència masclista, i l’avaluació del Pla d’igualtat municipal.

La campanya contra la violència masclista ‘Prou d’hòsties’ ha estat escollida en dues ocasions com a bona pràctica per la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Benestar social
Prou d'hòsties 2017 banner