Portada > Actualitat > Notícies > L’Escola Nostra Senyora de Montserrat desenvoluparà el programa de foment de l’emprenedoria ‘CUEME’

L’Escola Nostra Senyora de Montserrat desenvoluparà el programa de foment de l’emprenedoria ‘CUEME’

31/10/2017

CUEME (Cultura emprenedora a l’escola) és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els alumnes crearan i gestionaran una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Durant aquest procés, els alumnes hauran de decidir crear una empresa, triar la forma jurídica que considerin més adequada, decidir l’aportació de capital que realitzarà cada alumne, elaborar els estatuts que regiran la societat; posar-li nom; crear el logo de la seva empresa; tramitar el CIF de la societat; decidir quin producte volen produir; assignar els equips i tasques a desenvolupar per cada alumne en la cooperativa (direcció, comercials, disseny, producció, comunicació, recursos humans, compres, etc), decidir a quina finalitat destinaran els beneficis de l’empresa i, finalment, procedir a la venda dels productes elaborats en un mercat.

El programa vincula els centres educatius i els ens locals a partir de dos pilars bàsics: el programa educatiu a l'escola i l'estratègia local. Més informació a la pàgina web https://www.diba.cat/es/web/cueme i a Youtube.

Arxivat a: Educació
Escola NS Montserrat