Portada > Actualitat > Notícies > El Servei Local d’Ocupació de Parets triplica les hores de formació al 2017

El Servei Local d’Ocupació de Parets triplica les hores de formació al 2017

03/11/2017

El Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) ha triplicat, respecte de l’any anterior, el nombre d’hores destinades a accions formatives. Fins a inicis del mes d’octubre, s’han dut a terme un total de 1.289 hores de formació.

Fins al moment, aquest any s’han executat un total de 47 accions formatives, que representen quasi 4 accions de mitjana al mes. També s’ha incrementat la mitjana d’hores de les formacions, per tal que siguin més efectives a l’hora de millorar l’ocupabilitat dels treballadors i treballadores, arribant a les 47,5 hores de mitjana per curs, comptant els tallers .

També s’ha diversificat l’oferta formativa, amb homologacions oficials de la Generalitat, com ara en l’àmbit de seguretat, amb controlador d’accessos, del departament d’Interior; o l’obtenció del monitor de lleure del departament d’Ensenyament.

A més d’una una nova línia formativa amb l’adquisició de competències transversals, s’han mantingut les línies de formacions en ofimàtica bàsica i SAP, amb l’afegit d’iniciació a les TIC, i la d’obtenció de carnets com els de carretoners; altres línies s’han completat com ara el carnet de manipulador/a d’aliments, on s’hi ha afegit la part d’al·lergògens, i s’han obert noves vies de formació relacionades amb les demandes concretes de personal qualificat en sectors amb alta inserció com “Tècniques de venda” i “auxiliars de serveis”.

Els espais on s’imparteix la formació també s’han ampliat i, enguany, a més del Centre de Recursos Empresarials La Marineta, s’han impartit cursos al Casal de Can n’Oms, a Cal Jardiner, a les sales de la Cooperativa i a l’Escola d’Adults.

Amb la voluntat d’arribar a la major part de la ciutadania, s’ha facilitat el sistema per inscriure’s a les accions formatives a través del web, i existeix un correu electrònic directe per a consultes de formació ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

L’SLOP continua treballant en la programació de formació en altres equipaments així com per realitzar homologacions per poder adquirir Certificats de Professionalitat.

Arxivat a: Comerç i empresa
SLOP