Portada > Actualitat > Notícies > Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament

Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament

07/11/2017

Sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous 9 de novembre, a les 18.30 h a la sala de plens de l'Ajuntament de Parets.

Ordre del dia 

1.    Donar compte de la Moció presentada pel grup municipal del PSC a la Junta de Portaveus de data 26 d’octubre de 2017, relativa a dir NO al 155 i SI a l’autonomia de Catalunya, que va ser aprovada per la Junta amb els vots favorables de PSC i PDECAT, i els vots en contra de Sumem Parets, Ara Parets-ERC, NOPP i Ciutadans.

2.    Donar compte de la Moció aprovada en Junta de Portaveus de data 6 de novembre de 2017, amb els vots favorables de PSC i PDECAT, l’abstenció de Sumem Parets i NOPP, i el vot en contra d’Ara Parets-ERC i Ciutadans, que porta per títol «La presó no és solució».

3.    Donar compte de la Moció rebutjada en Junta de Portaveus de data 6 de novembre de 2017, amb els vots favorables de Sumem Parets, Ara Parets-ERC, NOPP i PDECAT, i els vots en contra del PSC i Ciutadans, que porta per títol declaració institucional de la llibertat de les preses i presos polítics.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets