Portada > Actualitat > Notícies > Tractament de control de la processionària als espais verds i equipaments del municipi

Tractament de control de la processionària als espais verds i equipaments del municipi

08/11/2017

Demà dijous, 9 de novembre, durant la nit, l’Ajuntament de Parets iniciarà els treballs pel tractament de control de l’eruga processionària a l’arbrat viari del municipi, als parcs i jardins, als espais verds públics i a l’entorn dels equipaments municipals.

L’actuació consistirà en una fumigació amb l’element biològic no invasiu Bacillus sp. El component és completament innocu per a les persones i els animals i s’utilitza per eradicar aquest tipus de la plaga.

Per avisar de qualsevol incidència es pot fer una notificació a la bústia d’incidències del web municipal, http://www.parets.cat/serveis/bustia-d-incidencies, al telèfon 93 573 88 88, o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). En cas d’emergència es pot trucar a la Policia Local, al telèfon 93 573 73 00.

Arxivat a: Medi ambient
processionària img