Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local per a la contractació de 30 persones en situació d’atur

Nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local per a la contractació de 30 persones en situació d’atur

14/11/2017

Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la tercera convocatòria de Plans d’Ocupació Local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, la nova oferta permetrà la contractació de 30 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals. La presentació de sol·licituds es pot fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al pròxim 20 de novembre.

Els contractes, com en ocasions anteriors, seran del 70% de la jornada laboral i tindran una durada de sis mesos.

Els perfils professionals que es cobriran en aquesta ocasió corresponen a:

- 1 persona de suport tasques dinamització juvenil

- 4 persones per estudi assistit a les escoles

- 2 Auxiliars de suport a l'aula

- 2 suport de tasques consergeria als equipaments municipals

- 3 Auxiliars de la llar

- 1 suport a tasques d’administració

- 13 persones per neteja de la via pública

- 1 persona per vigilància a Serveis Urbans

- 2 Operaris polivalents per suport a tasques de territori

- 1 persona per dinamització dels horts urbans

Els candidats i candidates hauran de complir uns requisits generals, comuns a tots els perfils professionals, i uns requisits específics per a cada un dels perfils; aquests perfils es poden consultar al web www.parets.cat, a l’apartat de l’SLOP. El formulari d'inscripció es pot recollir a l'SLOP o a l'OAC i les sol·licituds es podran lliurar a les oficines de l’OAC, plaça de la Vila1, de Parets.

L’acció s’emmarca dins de les polítiques actives d’ocupació promogudes des de l’àrea de Desenvolupament econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, com actuació en la gestió de Plans d’Ocupació Locals i el desenvolupament d’accions formatives, que tenen com a finalitat incidir positivament en la millora de l’ocupabilitat de persones en situació d’atur del municipi.

Arxivat a: Ajuntament
Plans d'ocupacio