Portada > Actualitat > Notícies > Parets se suma a les activitats amb motiu del Dia Universal de la Infància

Parets se suma a les activitats amb motiu del Dia Universal de la Infància

14/11/2017

L’Ajuntament de Parets se suma enguany a les activitats programades amb motiu del Dia Universal de la Infància, que es commemora arreu el 20 de novembre.

El tret de sortida es farà el mateix dilluns, 20 de novembre, a  les 17 h, a Cal Jardiner, amb la lectura d’un manifest institucional, un seguit d’activitats a càrrec d’entitats juvenils i del mateix centre, una actuació d’Amacat i el Centre d’Estudis Musicals Maria Grever i el taller ‘Parets. Juguem en bloc, una ciutat amb visió d’infant’.

Dimarts, 21 de novembre, hi haurà l’Hora del conte especial, a les 18 h, a la Biblioteca Can Rajoler i, a les 18.30 h, a l’Escola Pau Vila, una sessió de la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF), on s’explicarà el projecte i es farà la lectura d’un manifest.

Dijous 23 novembre, la Bibliteca Can Butjosa acollirà també l’Hora del conte especial i, el dissabte 25 de novembre, el programa radiofònic Rap107.edu dedicarà l’espai a un monogràfic sobre els Drets de la infància.

Del 20 al 26 de novembre també es podrà veure, al Centre Cultural Can Rajoler, una exposició sobre els Drets de la infància.

El Dia Universal del Nen o de la Infància, està destinat a fomentar el benestar i els drets dels nens i nenes del món. La celebració d'aquest dia està motivada pel desig social de donar un impuls positiu al reconeixement dels drets a la salut, a l'educació, a la protecció i a la millora de qualitat de vida dels infants, independentment del lloc del món on hagin nascut, i a recordar a la ciutadania que els nens són el col·lectiu més vulnerable i que pateix més les crisis i els problemes del món.

Arxivat a: Educació
Dia universal de la Infancia