Portada > Actualitat > Notícies > Parets presenta la segona edició de la cursa i caminada solidària “CorreParets’17, si tu corres, jo jugo”

Parets presenta la segona edició de la cursa i caminada solidària “CorreParets’17, si tu corres, jo jugo”

28/11/2017

El dilluns, 4 de desembre, a les 11 h, tindrà lloc, a la Sala de plens de l’Ajuntament de Parets, la presentació de la cursa i caminada solidària “CorreParets’17, si tu corres, jo jugo”, que es farà el 24 de desembre.

La recaptació de la inscripció a la cursa i caminada CorreParets'17, 3 euros per participant, anirà destinada a la compra de joguines solidàries per als infants del municipi que seleccionarà i distribuirà l’entitat Càritas Parets.

Els participants, per córrer o per caminar si ho prefereixen, rebran un barret i una barba de Pare Noel, obsequi de Don Dino, i una samarreta que podran recollir el mateix dia abans de la sortida.

Les inscripcions es podran fer al Centre Cultural Can Rajoler, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez i a la Piscina Miquel Luque fins al dia abans de la cursa.

CorreParets'17 tindrà lloc el diumenge 24 de desembre, a les 10 del matí i comptarà amb voluntàries i voluntaris de diferents entitats. El recorregut serà de 7 km, que transcorreran per l’anella esportiva.

Arxivat a: Esports
Corre Parets 2017 banner