Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els treballs d’estabilització del talús del carrer Barcelona

Comencen els treballs d’estabilització del talús del carrer Barcelona

01/12/2017

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'estabilització del talús de la carretera BV-1604 entre l'avinguda de Catalunya i el carrer Barcelona, afectat per un moviment de terres que havia provocat esquerdes en el paviment. S'hi ha restringit al pas de vehicles i vianants a l'espai de treball per mitjà de tanques mòbils metàl·liques.

Les tasques han començat amb la senyalització i marcatge dels trams de vorera i paviment que hauran de ser picats i retirats. També es desmuntarà una part de la barrera de fusta situada al talús.

Les obres consistiran en la instal·lació d'una biga de lligat i de 46 micropilons de 273 mm de diàmetre, perforats verticalment fins a una profunditat de 9 metres, que conformaran un sistema de contenció per garantir l'estabilitat global.

Finalment es pavimentarà de nou i es col·locarà la tanca de fusta. Es preveu que la durada aproximada de les obres sigui de 8 setmanes. 

Durant la primera part dels treballs, que duraran 4 setmanes aproximadament, el trànsit de vehicles quedarà restringuit, tot i que els pas per als vianants es podrà fer per la vorera contrària a l’espai del talús. Durant les 4 setmanes restants els vehicles hi podran circular, però es limitarà l’estacionament en l’àmbit d’afectació.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Talús c/barcelona