Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal dona el tret de sortida a les activitats per a aquestes festes

La Fira de Nadal dona el tret de sortida a les activitats per a aquestes festes

11/12/2017

Aquest diumenge 17 de desembre, la plaça de la Vila de Parets acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Nadal, organitzada per l’Associació de Serveis i Comerços de Parets (ASIC) i l’Ajuntament de Parets.

Des de les 10 del matí i fins a les 8 de la tarda es podran veure prop d’una trentena de parades de botigues locals on adquirir tota mena de guarniments i regals per a aquestes festes. També hi seran presents alguns dels restauradors locals que oferiran la possibilitat de fer un most als visitants.

Duran el dia tindran lloc tot un seguit d’activitats pensades per a grans i petits: xocolatada, cremat de rom, el tió per als més menuts, la visita del Pare Noel, un concert de música a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Parets, contacontes o el lliurament dels premis ‘Parets arreu del món’, són només algunes de les propostes per gaudir de la fira. Com ja és habitual, tothom que vulgui podrà penjar a l’arbre dels desitjos els seus millors anhels i esperances per l’any que està a punt de començar.

Presentació de la pista de gel

A les 12 hores, i en el marc de la Fira, es donaran a conèixer en roda de premsa les característiques de la pista de gel sintètic, que s'instal·larà del 22 de desembre al 7 de gener a la plaça Doctor Trueta. L’ús serà gratuït i l’horari serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. La mida de la pista és de 8x14 (112 m2). 

La presentació anirà a càrrec de l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, el president d'ASIC, Vincenzo Polise, i altres regidors i regidores que han fet possible aquesta iniciativa.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Fira de Nadal