Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets s’adhereix a la campanya ‘Escuts solidaris’

La Policia Local de Parets s’adhereix a la campanya ‘Escuts solidaris’

13/12/2017

La Policia Local de Parets del Vallès s’ha adherit a la campanya ‘Escuts Solidaris’, una iniciativa per recaptar fons per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona.

La imatge del nou escut es presentarà en roda de premsa el dilluns, 18 de desembre, a les 13 h, a la Sala de plens de l’Ajuntament.

La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, la regidora de Seguretat Ciutadana, Àfrica Martínez, l’Inspector en cap de la Policia Local, Joan Pérez i els sergents Miquel Lafuente i Jordi Galera.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local Parets img