Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets farà escuts solidaris contra el càncer infantil

La Policia Local de Parets farà escuts solidaris contra el càncer infantil

18/12/2017

La Policia Local de Parets s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’ per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona.

La proposta és recaptar fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials que combinen la insígnia policial de Parets amb l’etiqueta “pels valents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia. 

Les insígnies estan impreses amb fil daurat, color que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre un fons negre i porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

Inicialment es posaran a la venda 200 unitats dels escuts solidaris que ja es poden adquirir, al preu de 4 euros, a les dependències de la Policia Local de Parets, a l’avinguda de Lluís Companys 19.

Una vintena de Policies Locals de tot catalunya ja s’han adherit a la campanya que neix de la iniciativa dels agents de policia del municipi de Sant Celoni.

Arxivat a: Seguretat
Escuts solidaris 18/12/17