Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebrarà les festes de Nadal amb una nova pista de gel gratuïta

Parets celebrarà les festes de Nadal amb una nova pista de gel gratuïta

19/12/2017

Un any més, el Nadal a Parets és ple de d’activitats. La novetat més destacada de les festes paretanes és la instal·lació d’una nova pista de gel gratuïta, que funcionarà a partir del divendres 22 de desembre i fins al 7 de gener, a la plaça Doctor Trueta, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

En el marc de les activitat, aquest dissabte, a la plaça Dr. Trueta, es podrà veure la Zambomba flamenca, a càrrec del Coro Rociero, i l’Alborada de la Casa de Andalucía de Parets, amb la col·laboració dels ‘coros rocieros’ de Polinyà i la Llagosta. La Sala Basart de la Cooperativa acollirà, a les 18h, un recital poètic especial de Nadal, a càrrec de Niu d’Art Poètic.

Diumenge 24, a les 10 h, serà el torn de la nostra cursa més solidària, el “CorreParets 2017. Si tu corres, jo jugo”. Després, a les 11.15 h, a l’església Sant Esteve, tindrà lloc el tradicional concert de Nadal amb de la Societat Coral Art i Unió que una mica més tard es traslladarà al Pessebre Monumental de sota la plaça de la Vila, que es podrà visitar fins al 21 de gener.

Dimarts 26, diada de Sant Esteve, la Comissió de Festes espera als nens i nenes d’arreu amb Teia, el Tió de Parets, que repartirà regals a la mainada que s’hi acostin a picar ben fort. Tot plegat amanit amb la música del grup La Companyia.

A les 12 h, a l’església de Sant Esteve, els Amics de l’Opera del Vallès Oriental organitzen un concert amb motiu del 10è aniversari de l’entitat. A les 7 de la tarda, els Pastorets faran camí cap a Parets de la mà de la Cia. Riallera de Joves Paretans i l’entitat Rialles Parets, al Teatre Can Rajoler.

Dimecres, 27 de desmbre és el dia per a la gent gran i la seva festa de Nadal, amb berenar i ball a càrrec de l’orquestra Chocolat. I, tot just abans de rebre l’any nou, el dijous 28, el Poliesportiu Municipal es vesteix de festa i de ball amb el festival de l’escola Elite Dance.

Diumenge, 31 de desembre, a 10 h, a la Sala Serra de la Cooperativa, els més petits celebraran l’arribada de l’any nou amb tallers de fanalets, l’arbre dels desitjos i, a les 12, les campanades de Cap d’Any, tot organitzat per Angle Vallès.

Ja de mantinada, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez s’engalanarà per la Gran revetlla de Cap d’Any. Venda anticipada a la Piscina Miquel Luque, al Poliesportiu i a Can Rajoler, en horari d’obertura de cada servei. Preu: 12 € anticipada i 15 € a taquilla. L’entrada inclou una consumició i una bossa de cotilló.

El concert de Cap d’Any que es farà enguany, el dia 1 de gener, al Teatre Can Rajoler, anirà a càrrec d’America’s Ladies of Gospel.

Els Reis Mags d’Orient de nou a Parets

La visita de Ses Majestatsels Reis Mags d’Orient, que arriben de la mà de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume i les entitats que hi col·laboren, és una de les més esperades de l’any. El divendres 5 de gener, a les 17.30 h sortiran des de Can Vila per arribar a les 18 h a la plaça Marcer. Després enfilaran l’avinguda de Catalunya per arribar puntuals, a les 19 h, a la plaça de la Vila.

En ambdós espais hi haurà una recepció oficial per part de l’alcalde i recollida de cartes.

Per estalviar les cues, també es pot lliurar la carta al Carter Reial o envia-la a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Com en anys anteriors, els caramels que es distribueixen durant la cavalcada no contenen gluten.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Nadal 2015 img