Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obre convocatòria de subvencions al foment de l’emprenedoria

L’Ajuntament obre convocatòria de subvencions al foment de l’emprenedoria

21/12/2017

Demà divendres, 22 de desembre, a les 13.30 h, a la sala de plens de l’edifici consistorial, tindrà lloc la roda de premsa informativa sobre la nova convocatòria de subvencions al foment de l’emprenedoria impulsada per l’Ajuntament de Parets. La presentació anirà a càrrec de l’alcaldes de Parets, Sergi Mingote, i del regidor de promoció econòmica, Toni Fernández.

Tots els projectes empresarials iniciats des de l’1 de gener de 2017 per ciutadans empadronats a Parets es poden beneficiar d’aquesta subvenció de 1.500 € si han partit d’una situació d’atur, han estat assessorats pel servei ParetsEmpreses i han establert a Parets del Vallès la seu fiscal de la seva activitat. La subvenció s’atorga per sufragar les despeses següents:

  • Despeses generades per l’alta fiscal del projecte.
  • Despeses generades per la contractació de serveis d’assessorament i gestoria.
  • Quotes resultants del pagament de les contribucions al Règim Especial de Treballadors Autònoms.
  • Despeses de lloguer del local on es desenvolupi l’activitat (rendes i despeses de contracte a excepció de l’import de la fiança que no és subvencionable).

Es poden consultar les bases íntegrament a la seu electrònica municipal.

Arxivat a: Comerç i empresa
Parets empreses