Portada > Actualitat > Notícies > Més de 5.000 patinadors a la pista de gel de Parets del Vallès

Més de 5.000 patinadors a la pista de gel de Parets del Vallès

08/01/2018

La pista de gel sintètic, instal·lada a la Plaça Doctor Trueta, va ser la principal novetat del Nadal a Parets.

Des del 22 de desembre i fins el 7 de gener, la pista de gel sintètic va omplir-se de nens i nenes, joves i familiars que van voler patinar sobre el gel ecològic de la Plaça Doctor Trueta.

Es tractava de la novetat més destacada de la campanya nadalenca d’enguany a Parets.

La pista comptava amb una superfície de 106 metres quadrats i amb una capacitat mitjana de 20 persones. Els torns eren de 30 minuts, des de les 10 del matí fins a les 14 hores del migdia i des de les 16 a les 20 hores del vespre.

Instal·lada per l’empresa Xtraice, la pista era del conegut com a “gel ecològic”, un compost sintètic autolubricant , garantia de lliscament. El muntatge de la pista era ràpid i senzill el que suposa que la pista sigui completament sostenible, sense despeses d’aigua ni electricitat. Així, per exemple, l’estalvi comparat amb una pista convencional pot superar els 8.000 quilowatts d’electricitat i més de 9.000 litres d’aigua. 

L’alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote, ha valorat molt positivament l’ús ininterromput i massiu que se n’ha fet de la pista, especialment “per veure gaudir tants nens i nenes i famílies senceres que han omplert de somriures, il·lusió i alegria el nostre poble”

La intenció de l’equip de govern és repetir l’any vinent, però instal·lant la pista al centre del poble, de forma que sigui itinerant.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Pista de gel 2017-2018 img