Portada > Actualitat > Notícies > “NO” a l’augment del preu de l’aigua

“NO” a l’augment del preu de l’aigua

08/01/2018

El món local diu “No” a l’augment del preu de l’aigua aprovat per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

L’ACA va aprovar, amb el vot en contra de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) l’augment en la tarifa de l’aigua per a aquest any 2018.
 
La Federació de Municipis de Catalunya, de la que forma part Parets, considera injust i desproporcionat l’increment de l’11,8 per cent en la tarifa de l’aigua per a aquest any, que el Consell d’Administració de l’ACA ha aprovat recentment.
 
L’augment va aprovar-se amb el vot en contra dels representants de la Federació de Municipis de Catalunya, Sergi Mingote, membre del Comitè Executiu de l’FMC i alcalde de Parets del Vallès; i Albert Solà, gerent del Consorci Besòs-Tordera.
 
Es tracta d’un increment del servei en alta, és a dir, del preu que Aigües del Ter Llobregat (ATLL) cobra a les empreses subministradores de Barcelona i la seva àrea, i que després varia en funció de cada cas, però que, segons fonts de l’ACA, pot suposar un augment aproximat de “10 cèntims/m3 o un euro al mes per família”. 
 
L’alcalde de Parets del Vallès va anunciar que estudiarà la manera d’ajudar les famílies més necessitades del poble a fer front a aquest augment “injust i desproporcionat” del preu de l’aigua. 
 
Un augment aprovat per 10 vots a favor i 7 en contra. El vot del món municipal va ser unànim en contra, juntament amb els d’altres membres del col·lectiu d’usuaris, industrials, etc...
Arxivat a: Ajuntament, Benestar social
NP “NO” a l’augment del preu de l’aigua 2018