Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès és el quart municipi amb el PIB més elevat del territori català

Parets del Vallès és el quart municipi amb el PIB més elevat del territori català

08/01/2018

Parets del Vallès és, segons l’actualització del PIB per municipis de l’Institut d’Estadística de Catalunya, el quart municipi català amb el producte interior brut per habitant més elevat de Catalunya.

L’any 2013 Parets ocupava el sisè lloc del rànquing i ara se situa només per sota de Martorell, Castellbisbal, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La força presència del teixit industrial és un dels elements clau que fa del municipi un dels capdavanters en generació de riquesa. Concretament, a Parets, el sector industrial representa el 59,2% del seu PIB.

Parets ocupa aquest lloc amb una renda de 61.800 euros per habitant, més del doble que la mitjana catalana, que és de 27.800 euros per habitant.

L’informe, publicat al mes de desembre, recull les dades del PIB de les poblacions catalanes de més de 5.000 habitants.

Evolució de la població al municipi

d’altra banda, segons la darrera actualització del padró municipal, situa la població actual en 18.970 ciutadans, 133 persones més que l’any 2016. Aquesta xifra mostra un creixement acurat i sostenible al municipi que es manté en els darrers anys.

Arxivat a: Ajuntament
Parets vistes helicòpter