Portada > Actualitat > Notícies > Parets tanca l’any amb 200 aturats menys

Parets tanca l’any amb 200 aturats menys

08/01/2018

Després d’uns anys, la xifra d’aturats es situa per sota dels mil, amb 950 a desembre de 2017.

Parets ha reduït en gairebé 200 persones (-16’96%) el seu número d’aturats en només un any.
 
A desembre de 2017 eren 950 els aturats paretans, rebaixant després d’uns anys la xifra del miler de persones desocupades. El de Parets és un dels descensos de les xifres d’atur més importants de tota la comarca, en la línia d’altres municipis com Granollers o Mollet del Vallès. 
 
Pel que fa més concretament al Vallès Oriental, la xifra d’aturats al tancament de l’exercici corresponent a l’any 2017 era de 22.943 persones, el que representa un 10% menys en relació a l’any 2016, on s’hi van registrar 25.577 aturats. 
 
Així doncs, la creació d’ocupació a Parets és notablement significativa per sobre de la mitjana. Alguns dels factors que poden haver estat determinants són la potenciació del teixit industrial, les polítiques actives d’ocupació promogudes des de l’àrea de Desenvolupament econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, així com l’actuació en la gestió de Plans d’Ocupació Locals i el desenvolupament d’accions formatives, que tenen com a finalitat incidir positivament en la millora de l’ocupabilitat de persones en situació d’atur del municipi. 
 
Una altra de les mesures impulsades per l’equip de govern municipal són les subvencions a les empreses que contractin paretans inscrits al Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP).
Arxivat a: Ajuntament
Ocupació