Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la Festa Major d’Hivern de Parets del Vallès

Tot a punt per a la Festa Major d’Hivern de Parets del Vallès

15/01/2018

Ja està tot preparat per gaudir de la Festa Major d'Hivern de Parets del Vallès. Enguany, el programa inclou més d'una trentena d'activitats que abasten tota mena d'actes culturals, lúdics, tradicionals i molt participatius, pensats per a tota la família.

El tret de sortida es dóna aquest dijous, 18 de gener, a les 18 h, a la Biblioteca Can Butjosa, amb l'hora del conte especial, a càrrec de Gemma Garcia. Divendres és el torn dels alumnes de P5 de les escoles de Parets que mostraran tot el seu art al CANTA Parets! 2018, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

A la mateixa hora començarà, per als joves i no tan joves, la ruta per Parets amb parades a bars del poble, acompanyats a ritme de xaranga. En acabar, hi haurà la festa de la civada i sopar a Cal Jardiner.

Durant el cap de setmana també podrem veure les actuacions de la Collade Gegants, Grallers i BestiarideParets, la colla de Diables, el torneig de Tenis Taula, el circuit d'iniciació Club Puravida 4x4, la XXI edició de la Calçotada Popular a Can Butjosa, amb actuacions a càrrec de diferents entitats del municipi, una marató fotogràfica de l'Associació fotogràfica Parets, el Parc infantil amb inflables, al Poliesportiu Municipal, la xerrada sobre els envelats a Catalunya, organitzada pel Centre d'Estudis Locals Parietes, espectacles teatrals, o diferents concerts per a tots els gustos i edats.

Parets Medieval durant tot el cap de setmana

Un any més, en el marc de la Festa Major d'Hivern de Parets, el cap de setmana del dissabte 20 i diumenge 21 de gener, de 10 a 22 h, tindrà lloc una nova edició de Parets Medieval, una fira ambientada en l'edat mitjana on es podran trobar parades de productes artesans i nombroses activitats per a tota la família.

En aquesta edició, la fira, organitzada per l'Ajuntament de Parets, ocuparà de nou els espais al carrer La Fàbrica i el parc La Linera, on s'escenificarà un campament medieval, lluites, acrobàcies i un grapat d'activitats relacionades amb la vida i els costums de l'època.

La programació de la festa es pot consulta íntegrament al web de l'Ajuntament, www.parets.cat.

Arxivat a: Cultura
Festa Major d'Hivern 2011