Portada > Actualitat > Notícies > El drac Drídrac, protagonista del CANTA Parets! 2018

El drac Drídrac, protagonista del CANTA Parets! 2018

18/01/2018

Demà divendres 19 de gener, a les 18.30 h, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acollira la cuarta edició del CANTA Parets!. “Súper D” és el títol de l’edició d’enguany, en la qual participaran més de 200 alumnes de P-5 de totes les escoles del municipi.

“Súper D” és la història d’en Dídrac, un drac que neix en un bosc i, tot i que en un principi és rebutjat per la resta de criatures que hi viuen per causa de la seva gran mida, acaba convertint-se en un súper heroi. La creació de la història és obra de Manel Justicia i l’autor de la música és Xavier Guitó. A més de fer els arranjaments musicals, el projecte està coordinat i dirigit pel director de l’Escola Municipal de Música, Jordi Azagra, que ha comptat amb la col·laboració dels professors, professores i alumnes de l’escola, que interpretaran la música en directe.

Entre els objectius de CANTA Parets! hi ha la interrelació entre els centres educatius del municipi units en un projecte comú, ajudar els alumnes a familiaritzar-se amb la música i estimar-la o donar al treball quotidià de l’aula la dimensió social pròpia de la música.

Durant els mesos de preparació de la cantata, l’Escola de Música ha facilitat als centres tot el material de suport com ara partitures i àudios amb les bases musicals per poder assajar.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Canta Parets 2017