Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament recuperarà els pous del Passeig de la Ribera i Can Riera

L’Ajuntament recuperarà els pous del Passeig de la Ribera i Can Riera

08/02/2018

L’Ajuntament de Parets té previst dur a terme el projecte de recuperació del pou situat a la zona sud-oest del municipi, a la confluència entre el Pg. de la Rivera i el carrer de la Salut així com l’arranjament d’un segon pou situat a l’espai de Can Riera.

Ambdues actuacions es faran parcialment subvencionades per l’ACA, Agència Catalana de l’Aigua.

El primer dels projectes preveu la recuperació de l’activitat del pou, que actualment està en desús. Pel que fa al pou de Can Riera, es faran actuacions de neteja i millora de l’accessibilitat i el manteniment. Aquest pou representa el 7% de l’aportació d’aigua al municipi.

Finalment, en el marc de les subvencions adreçades a la realització d'inversions per a la millora del control dels cabals subministrats en alta, l'ACA també farà una aportació de l'import destinat a la instal·lació d'equips de mesura i telecontrol a la sortida dels dipòsits, que permetran conèixer amb precisió el rendiment de la xarxa i detectar de forma efectiva possibles avaries o pèrdues de cabal.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Pou Passeig de la Ribera