Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres per a la instal·lació d’una tanca a l’estació de RENFE

Comencen les obres per a la instal·lació d’una tanca a l’estació de RENFE

12/02/2018

Avui dilluns, 12 de febrer, s'iniciaran les obres per a la instal·lació d'una tanca a l'aparcament de l'estació de la RENFE a l'espai fonamentat que actualment separa els vehicles de les vies.

Les tasques consistiran en la demolició de la cimentació existent i la instal·lació d'una nova tanca corporativa. Durant les obres no es permetrà l'aparcament de vehicles en el tram d'actuació. També se substituirà el tancat del carrer de Juan Ramón Jiménez, annex a l'estació. Finalment, en el marc de l'actuació global, s'instal·larà un nou cercat de tipus corporatiu a l'avinguda de l'estació, en el tram paral·lel al carrer d'Anselm Clavé.

Els espais en què es facin les actuacions o no es permeti temporalment l'estacionament estaran degudament senyalitzats amb anel·lació. Es preveu que la durada de les obres sigui d'aproximadament de dues setmanes.

Arxivat a: Via pública
Estació RENFE Parets