Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes i ‘Nit d’art jove’ per a artistes emergents, a Cal Jardiner

Portes obertes i ‘Nit d’art jove’ per a artistes emergents, a Cal Jardiner

12/02/2018

Ets artista? Vius a Parets? Vols donar a conèixer la teva obra? El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Parets ha creat una nova activitat amb l’objectiu de potenciar i donar a conéixer els i les artistes emergents del municipi. Es tracta de la ‘Nit d’art jove’, que es farà coincidint amb la jornada de portes obertes que tindrà lloc al Casal Cal Jardiner el 17 de març.

Portes obertes amb actuacions, dinar i art jove

La jornada de portes obertes començarà a les 14 h amb un dinar musical a preus populars amb actuacions de grups vinculats als bucs d’assaig i el grup de batukada ‘Tambors de Parets’. A partir de les 16 h, es farà un escape room a l’exterior del centre i tornejos de tennis taula, futbolí i play.

La Nit d’art jove, però, començarà a partir de les 22 h, durant la qual es podrà fer un tast dels cursos i tallers relacionats amb les diferents expressions artístiques que es duen a terme a Cal Jardiner: dibuix manga, grafits, batukada o teatre.

Simultàniament, en un ambient lúdic i festiu, amb música de DJ Panko, un dels ex components del grup Ojos de Brujo, tots i totes les artistes de Parets que vulguin mostrar el seu art podran exposar o mostrar la seva obra públicament.

Les inscripcions, tant pel que fa al dinar, a l’escape room, o per participar a la Nit d’art jove es poden fer fins al pròxim 9 de març al Casal de Joves Cal Jardiner, C/ Montcau, s/n.

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner