Portada > Actualitat > Notícies > L’SLOP programa una nova jornada formativa per a persones aturades majors de 30 anys

L’SLOP programa una nova jornada formativa per a persones aturades majors de 30 anys

19/02/2018

Demà dimarts, 20 de febrer, a partir de les 9.30 h, la Sala Basat Cooperativa acollirà una sessió formativa adreçada als participants del programa d'integrals per a persones desocupades de llarga durada majors de 30 anys.

La jornada consistirà en la visita de representants dels departaments de RRHH de diverses empreses de Parets, que explicaran als assistents quins són els perfils dels candidats que les seves companyies requereixen, i com presentar un currículum més atractiu.

Els assistents faran una presentació, que es gravarà en vídeo, que serà analitzada per part dels representants de les empreses. Durant les setmanes següents, els tècnics del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Parets, juntament amb els participants, faran una anàlisi personalitzada més exhaustiva de les gravacions. 

Arxivat a: Comerç i empresa
Sala Cooperativa