Portada > Actualitat > Notícies > La Marxa Violeta donarà el tret de sortida a les activitats del ‘Març de dones’

La Marxa Violeta donarà el tret de sortida a les activitats del ‘Març de dones’

26/02/2018

Parets es prepara per viure una nova edició del "Març de dones" que se celebrarà entre els dies 4 i 21 de març, i que inclou una desena de propostes amb l'objectiu d'impulsar la participació igualitària de les dones en la societat i el seu desenvolupament integral com a persones.

El tret de sortida a les activitats es farà aquest diumenge, 4 de març, amb la Marxa Violeta, una caminada popular per la igualtat amb un recorregut de 10 km per Gallecs, i amb el suport de la CAM. Les 200 primeres persones inscrites rebran un obsequi. Al final del recorregut hi haurà un vermut musical al Casal de Joves Cal Jardiner, amb la col·laboració de CEM Maria Grever.

Els ingressos de les inscripcions, que són d'1 euro, es destinaran a l'Associació Tamaia, Viure Sense Violència.

El mateix diumenge, a les 18.30 h, el Teatre Can Rajoler acollirà l'obra Cabaret, i el dijous, 8 de març, Cal Jardiner serà l'escenari de la xerrada Recuperem la memòria històrica de les persones LGTBI als camps de concentració feixistes, a càrrec de David Serrano, professor de la Facultat de Comunicació URL i director del CILEC.

Altres activitats incloses en el programa seran un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula Tomboy,el concert ‘Març de dones’ amb les actuacions de Célia Varón i Noa Briceño, Las Minervas i 2 Ladies on the Stage; el Club de lectura i l'exposició de documents programada per la Biblioteca Can Rajoler, L'obra Monòlegs 10 woman, amb les actrius Yolanda Ramos i Paloma Jiménez, a la Sala Basart Cooperativa, o els tallers de prevenció de discriminacions per raó de gènere als instituts de secundària, a càrrec de l'Associació Candela i dins del projecte de joventut 'Gènere als instituts'.

Com cada any, també es durà a terme el tradicional 'Sopar de Dones. Porta el teu plat i el teu somriure!'. Per participar cal inscriure's prèviament al Casal de joves Cal Jardiner fins al 14 de març.

Arxivat a: Benestar social, Esdeveniments, Societat
Març de dones 2018 banner